Ädelsostsås

Detta recept på ädelostsås är enkelt och fantastiskt gott. Ädelsostsås går att matcha till många maträtter så som olika pastarätter eller denna maträtt på fläskfilé. Fler fläskfilé recept hittar du här.

4 Personer
  • 1 lök
  • 3 dl hönsbuljong (vatten och tärning eller fond)
  • 1 dl matlagningsgrädde 15%
  • 140 g ädelost
Tillagningen
  1. Skala och finhacka löken.
  2. Fräs löken i 1 msk av smöret.
  3. Häll på buljongen och matlagningsgrädden, koka sakta i ca 10 minuter.
  4. Skär osten i tärningar och vispa ner i såsen.
  5. Mixa såsen.
  6. Servera

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helstekt gös i ugn

Biff Rydberg (Per Morberg)

Sommargurka (Plura)