Vitlökssill

5-6 personer

  • 1 förpackning 5-minuters inläggningssill (ca 420 g)
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1/2 stor gul lök
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 3/4 msk svensk senap
  • 1/2 finskuren gräslök
  • salt
  • vitpeppar
Tillagning
  1. Skala och finhacka vitlök och lök.
  2. Blanda vitlök, lök, majonnäs, gräddfil, senap och gräslök.
  3. Krydda med 1 krm salt och 1 krm vitpeppar.
  4. Häll av, skölj och skär sillen i sneda bitar.
  5. Blanda med röran.
  6. Lägg i en burk med lock.
  7. Låt stå i kylen 1 dygn före servering.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helstekt gös i ugn

Biff Rydberg (Per Morberg)

Sommargurka (Plura)