Pilgrimsmusslor med mango- och avokadoröra


4 personer

Ingredienser

  • 16 pilgrimsmusslor
  • 1 tsk olivolja
  • 250g mango
  • 1 avokado
  • 1 klyfta vitlök
  • 1/2 kruka koriander
  • 1 lime, både saft och skal
  • salt och peppar
Tillagning
  1. Skär avokadon i bitar. Skala och skiva vitlöken.
  2. Blanda mango, avokado, vitlök, koriander och lime.
  3. Tag eventuellt bort den vita muskeln som sitter på pilgrimsmusslorna.
  4. Hetta upp en stekpanna med olivolja. Stek pilgrimsmusslorna snabbt i ca 1 minut per sida. Krydda.
  5. Servera pilgrimsmusslorna med mango- och avokadoröran och blandad sallad.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helstekt gös i ugn

Biff Rydberg (Per Morberg)

Sommargurka (Plura)