Korv Stroganoff

4 personer
  • 500 g falukorv
  • 1 st gul lök
  • smör eller margarin
  • 3 msk tomatpuré
  • 2 tsk dijonsenap
  • salt och peppar
  • hackad persilja
  • 2 dl grädde
Tillagning
  1. Dra av skinnet på falukorven och skär den i 1/2 cm tjocka bitar. Skala och hacka löken. Låt fettet bli ljusbrunt i en panna. Bryn korv och lök. Tillsätt tomatpurén, dijonsenap och rör om. Späd med grädde.
  2. Smaksätt med salt och peppar. Koka ett par minuter. Rör i hackad persilja.
  3. Servera med kokt potatis, råris, quinoa eller pasta och en grönsallad.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helstekt gös i ugn

Biff Rydberg (Per Morberg)

Sommargurka (Plura)