Lövbiff med lök och chilisås


4 personer

  • margarin eller smör att steka i
  • 2 gula lökar
  • 500 g lövbiff
  • 2 dl lättcrème fraiche
  • 1 dl vatten
  • salt
  • grovmalen svartpeppar
  • persilja
Tillagning
  1. Skala och skiva löken.
  2. Bryn löken och lägg den på ett fat.
  3. Bryn köttet. Krydda med salt och peppar. Lägg köttet på fatet.
  4. Rör ner crème fraiche och chilisås i pannan och tillsätt vatten.
  5. Låt sjuda i några minuter.
  6. Smaka av med salt och peppar.
  7. Lägg ner köttet i pannan, strö över löken och lite hackad persilja.
Servera lövbiffen med ris och/eller broccoli.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Julköttbullar med julmust

Sommargurka (Plura)

Helstekt gös i ugn