Äppelpaj på havregryn och keso


Denna "paj" är otroligt enkel att laga till, den smakar väldigt gott och med sitt näringsvärde är den ett hälsosamt alternativ till en riktig äppelpaj. Ät och njut!

2 personer
  • 2 dl havregryn
  • 500 g minikeso
  • 1 dl sötningsströ
  • 1 tsk kanel
  • 2 st äpple
Tillagning
  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Blanda havregryn, minikeso, sötningsströ och kanel i en skål.
  3. Skala, kärna ur och skiva äpplena i tunna klyftor och fördela dem i en pajform.
  4. Bred ut havregrynsblandningen ovanpå äpplena.
  5. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter, tills havregrynen fått lite färg.
Näringsvärde per portion
  • Energi 374 Kcal
  • Fett 6 g
  • Protein 33 g
  • Kolhydrater 47 g

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helstekt gös i ugn

Biff Rydberg (Per Morberg)

Sommargurka (Plura)