Snabba minitonfiskpizzor


Snabbt, enkelt, gott och nyttigt, vad mer kan man begära? Självklart kan man använda "vanlig" ost om man inte behöver hålla igen på kalorierna.

1 person

  • 2 större rågkakor
  • 2 msk tomatpuré
  • 80 g hårdost, 10% fett
  • 150 g tonfisk i vatten, avrunnen
  • 6 st kalamataoliver
  • oregano
  • basilika
Tillagning
  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Riv osten.
  3. Lägg rågkakorna med den plana sidan uppåt på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
  4. Bred ut tomatpurén på rågkakorna.
  5. Strö över hälften av osten.
  6. Fördela tonfisk och oliver ovanpå osten.
  7. Strö över resten av osten.
  8. Krydda på oregano och basilika.
  9. Grädda minipizzorna i ca 10 minuter.
Näringsvärde per portion
  • Energi 590 Kcal
  • Fett 14 g
  • Protein 68 g
  • Kolhydrater 47 g

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helstekt gös i ugn

Biff Rydberg (Per Morberg)

Sommargurka (Plura)